Nieuwsoverzicht Paul & Paul

VCA gecertificeerd

15-04-2016 - Steeds meer opdrachtgevers stellen een VCA certificaat als voorwaarde. Maar ook voor een particulier geeft het de zekerheid dat wij veilig te werk gaan.

VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om uitvoerende partijen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Omdat Paul & Paul veilig werken voor mens en omgeving belangrijk vindt zijn wij al meer dan 10 jaar VCA gecertificeerd.
 

Wat doet Paul & Paul voor een veilige werkomgeving?

"Ongelukken voorkomen door veilig te werken zal altijd een belangrijk streven zijn van Paul & Paul. Door onze VCA certificatie geven wij opdrachtgevers, werknemers en bezoekers de zekerheid van een veilige werkplek." Zegt Dhr. Koos van der Plas, veiligheidscoördinator VCA-ARBO bij Paul & Paul.

De heer van der Plas voert regelmatig werkplekinspecties uit en houdt een uitgebreid register bij waarop hij elk jaar wordt getoetst door de ARBO dienst Rotterdam. Ook in 2016 voldoen wij weer aan alle eisen die worden gesteld door de ARBO dienst en zijn wij volledig VCA gecertificeerd.

Werkplekinspectie bij particuliere klant
Werkplekinspectie bij een particulier


Alle medewerkers die in de uitvoering actief zijn hebben een persoonlijk VCA-diploma en u kunt er van verzekerd zijn dat alle medewerkers over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken. Ook beschikt ons personeel over PBM’s (persoonlijke bescherming middelen) zoals valbeveiliging, hoor- en oogbescherming en beschermende kleding. De gereedschappen en klimmaterialen worden elk jaar gekeurd door een erkend keurmeester en waar nodig vervangen

Één van onze hoofdmonteurs coördineert een glasbok op een balkon samen met een kraanmachnist.
Hij draagt een helm en sjouwmouwen als PBM's.


Niet alleen wordt gekeken naar de veiligheid van ons personeel maar ook houden wij rekening met de bezoekers en omgeving. Zo zetten wij het trottoirs af waar nodig en voeren wij glas en ander bouwafval af in gesloten containers.

Een veilige werkplek voor werknemers en omgevingMet het oog op de veiligheid van passanten en de omgeving is deze werkplek afgezet met bouwhekken.

Al deze maatregelen samen creëren een veilige werkplek voor opdrachtgevers, werknemers en bezoekers.


< Terug naar het overzicht

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]